Blogs
Comments 3

Bakker. 13:35.

De dag waarop we vergaten een briefje mee te nemen waarop stond dat we naar de bakker gingen toen we naar de bakker gingen en daarom een boete van totaal 270 euro ontvingen: 28-04-2020. Tijdstip: 13:35

De bakker ligt op vijf minuten rijden van huis.

Ik zei huilend tegen de ene politieman: Meneer, dit is beangstigend. De meneer zag eruit als een gezellige beer. De andere meneer niet, die was lang en dun en het kon hem allemaal geen ruk schelen want hij deed zijn werk en ik was vast niet het eerste meisje dat zo in ene een paniekaanval kreeg.

Toen we terugkwamen in huis, zonder brood maar toch 270 euro lichter, zei Thibault: Dat was wel dom, om dat briefje te vergeten. Op de keukentafel lagen er zo vijf, verkreukeld omdat ze altijd ergens in een broekzak of onderin een tas meereizen. We nemen altijd briefjes mee.

Sindsdien koester ik de wens dat die lange, dunne politieman alle komende nachten niet in slaap valt, gewoon de hele nacht wakker ligt, zonder reden, dat hij opnieuw en opnieuw denkt ‘waarom val ik nou niet in slaap’ tot het eerste licht in de morgen.

En dan ga ik de hele nacht heel lekker slapen.

Met die gedachte red ik het eventueel tot 11 mei.

This entry was posted in: Blogs

3 Comments

  1. Bah, wat flauw van die politieman. Maar hier hoor ik ook zulke verhalen. Gelukkig hoef ik niet naar de bakker.

    • Haha, ja, ze zijn hier wel een beetje heftig, maar hopelijk verandert dat 11 mei. Jammer voor jullie dat de koningsdag niet door ging, maar volgens mij hebben jullie het er los van de tompouce nog wel goed vanaf gebracht!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s