Blogs
Leave a Comment

Kracht

Ik ben sterk.
Ik voel een kracht in me die onvergelijkbaar is met elke andere emotie. Een kracht die thuishoort bij woeste rivieren en de diepte van de bergen. Daarin ligt de waarde van mijn leven, het recht van mijn bestaan, daarom zal ik immer alles doorstaan totdat iets me van het leven beroofd. Misschien hebben alle mensen het, die kracht, misschien ligt het verwikkeld in allerlei emoties en toestanden, misschien bestaat het alleen omdat ik ervoor kies het uit mijn ervaring op te pikken en vast te leggen. Maar ik voel het, ik ben sterk.
Voor nu en voor altijd.

This entry was posted in: Blogs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s