Blogs
Leave a Comment

Datingshow

Welkom bij de Dating de l’escalade juni 2013! Wij weten als geen ander hoe lastig het is om een partner te vinden die een andere vakantieplanning heeft dat uzelf, en zoeken daarom voor u de klimmer van uw dromen! Laat u charmeren door de vele aantrekkelijke profielen die wij voor u hebben samengesteld en schroom niet om vragen te stellen over deze of gene die dreigt uw hart te stelen. Wij zijn u graag van dienst.

Vandaag beginnen we met een boulderaar type 6b, donkerpaarse pofzak en schouderdoorsnede van zo’n 55 centimeter. Hij heeft een Jeep waarmee hij u van plek naar plek brengt, maar vermijdt liever de meer geciviliseerde omgevingen. Zijn daadkrachtigheid is van korte duur, vergeet echter niet de overweldigende charme van een overbrugt hoogteverschil van zo’n drie meter.
Deze krachtpatser fungeert graag als uw bouldermat. Hij is op zoek naar een vrouwelijke boulderaar type 5c of hoger, het liefst met voorkeur voor overhang. Tussen de boulders door wordt hij graag voorgelezen.

Onze tweede aantrekkelijke vrijgezel is een redelijk ervaren wandelaar die zijn heil zoekt bij tweeduizenders. Zo ongemakkelijk als hij is in de omgang, zo goed kan hij met touwen overweg. Geen techniek die hij niet kent! Hij komt met een arsenaal aan materiaal, dus mocht u het een en ander ontbreken, dan is dit absoluut een optie.

De eerste vrouw van vandaag is een harde sportklimster met een schouderdoorsnede van maarliefst 67 centimeter en onsightniveau van 7b. Deze topper schuwt geen route en streeft al jaren naar een eigen poflijn. Ze knapt af op toprope. Klimmen op eigen protectie vind ze daarentegen nodeloos risico nemen, dus wanneer u om kan gaan met boormachine en haak zit u bij haar gebeiteld. Haar favoriete klimoord is Freyr in de zomer, houdt rekening met een mooiweerklimster.
Ze wil het liefst een partner, man of vrouw, met een grotere schouderdoorsnede dan haarzelf. Mocht u hier niet aan kunnen voldoen, dan sturen wij u graag een trainingsprogramma met oefeningen waarmee u binnen no-time haar figuur overschaduwt. Daarnaast zoekt ze iemand met grote sociale vaardigheid, een goed gevoel voor humor en de bereidheid urenlang te zekeren (Grigri mag).

Onze tweede vrouw klimt misschien niet zo hard, maar blinkt wel uit in lenigheid. Met gemak topt zij schoorstenen die slechts in volstrekte spagaat te overbruggen zijn. Ze draagt wijde harembroeken en shirtjes van verantwoord katoen. Doormiddel van lichamelijke harmonie en geestelijke balans overwint zij haar voorklimangst. Haar veganistische levensstijl vergt tijd, aandacht en geduld, dat ze opbrengt door regelmatig te mediteren aan de rand van de rotsen. Het liefst klimt ze naakt.
Deze vrije geest is op zoek naar een man (of mannen) met de natuurlijke gratie van een chimpansee. Ze is groot voorstander van rust aan de rots en pleit voor het mosbehoud in afgeklommen gebieden. Bent u strijdbaar, één met uwzelf en harig, dan is dit absoluut een vrouw voor u! Flexibiliteit en geduld zijn codewoorden om deze schone klimster voor u te winnen, en wees grenzeloos openminded. Mediteer en u zult vinden.

Ons laatste profiel weergeeft een wat oudere, vrouwelijke alpinist. Ze heeft flink wat summits op haar naam staan en wordt geroemd om haar lichte tred op stijgijzers. Tijd die ze niet aan touw besteed, brengt ze het liefst door op haar residentie aan de flanken van de Mont Blanc . Haar weerkennis is subliem.
Besef wel dat onze femme fatale al meerdere mannen heeft verslonden en op mysterieuze wijze is verloren aan de dieptes van de Alpen. 30 jaar alpiene ervaring is dus op zijn minst een vereiste. Zorg dat u date op 1000m of lager, om risico’s te mijden, en houd rekening met het feit dat ze nog van de oude school is. Enige verdieping in verjaarde klimtechnieken kan geen kwaad. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verdere verloop van deze relatie.

Dit was het weer, Dating de l’escalade juni 2013! Hopelijk vind u een ware match tussen deze vijf buitenkansjes en zult u een klassiek romantisch sprookje beleven. Mocht u zelf een profiel willen opstellen of in contact willen komen met één van deze klimmers, laat het ons dan weten via vakantieplanning@ikbeneenklimmer.com. Succes!

This entry was posted in: Blogs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s