Leave a Comment

Wegwijzer

Als je nieuw bent op mijn site, dan val je midden in verhalen die misschien een beetje voorkennis nodig hebben. Ik schrijf over mensen die je niet kent, bergen die je niets zeggen en vraagstukken die uit de lucht vallen. Aan de hand van categorieën en listige indelingen probeer ik je een beetje wegwijs te maken, maar ik realiseer me dat mijn blog doorzettingsvermogen vraagt aan nieuwe lezers.

Ik kan je de voorkennis niet zo één twee drie bieden, maar ik kan je wel een suggestie doen hoe je het beste dit web van verhalen kunt benaderen.
Namelijk: Zie mijn blog als een bouwput en dwaal door de constructies. Zowel de blog als ikzelf zijn constant in aanbouw. Ik verander van thema’s en filosofie en ook zeker van website lay-out en kleurenpalet, en dat alles met het oog op verbetering en groei (van zowel mezelf als mijn blog).
Ik bouw en breek af, slaag en stort in en deze blog vloeit daaruit voort.

Een bouwput. Alleen dan zonder hekken en je hoeft geen helm te dragen bij betreding van het bouwterrein.
Ik zou misschien kunnen zeggen dat mijn blog gevaarlijk veel inspiratie afgeeft, maar dat is alleen waar als je toevallig iets ziet in de architectuur van het geplande bouwwerk of heel erg houdt van bouwputten.

Welkom op mijn site en succes met het dwalen.

This entry was posted in:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s